Izbornik BiH

Šuman: S ovoliko tehničkih grešaka, Francuska je zasluženo pobijedila

Izbornik Bilal Šuman smatra da su njegovi igrači izgubili ponajviše zahvaljujući tehničkim greškama, odnosno izgubljenim loptama.
Sport / Rukomet | 14. 01. 2020. u 20:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

BiH se porazom od Francuske 23:31 oprostila od debitantskog nastupa na Europskom prvenstvu.

Izbornik Bilal Šuman smatra da su njegovi igrači izgubili ponajviše zahvaljujući tehničkim greškama, odnosno izgubljenim loptama.

''Ne znam koliko je golova iz kontri, polukontri Francuska dala, ali bilo ih je puno. Funkcioniralo je u prvom poluvremenu, ali u drugom smo imali dosta grešaka. Bilo je i puno promašaja u nastavku. Probali smo smanjiti razliku, ali nismo uspjeli. S ovoliko tehničkih grešaka, Francuska je zasluženo pobijedila'' izjavio je Šuman za BHT nakon utakmice.

Marko Panić s devet pogodaka bio je najbolji u redovima BiH, a nakon utakmice je istaknuo da njegovi suigrači i on već treću utakmicu ponavljaju iste greške.

''Opet se ponavljamo iz dana u dan, već treću utakmicu. Analizirali smo dobro protivnika, ali smo opet krenuli u neke nedogovorene i neisplanirane stvari. I kada su se odvojili u 45. minuti na pet golova, teško je jednu takvu Francusku sustići. Igrali smo rasterećeno, ali protiv jedne velike rukometne sile'', kazao je Panić.

Kopirati
Drag cursor here to close