Novo vodstvo

Stojkić najavio reorganizaciju Zrinjskog

Nadzorni odbor činit će dr. Dragan Babić, Igor Bošković te Marko Zovko. Na mjesto predsjednika skupštine izabran je Dario Pušić.
Sport / Rukomet | 09. 11. 2017. u 11:23 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na redovitoj skupštini HMRK Zrinjski Mostar održanoj u srijedu, 8.11.2017. godine u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača, izabrano je novo vodstvo klupske uprave.

Kako je priopćeno, na mjesto predsjednika Upravnog odbora izabran je Branislav Stojkić, dok su kao članovi Upravnog odbora izabrani Dario Pušić, Dragan Miličević, Vedran Škobić, Dražan Pandža, Ivica Džeba te Filip Garmaz.

Nadzorni odbor činit će dr. Dragan Babić, Igor Bošković te Marko Zovko. Na mjesto predsjednika skupštine izabran je Dario Pušić.

  / Skupština HMRK Zrinjski Mostar Na skupštini se podnosio financijski izvještaj i raspravljalo o daljnjem napretku i ulaganju u rukomet u gradu na Neretvi koji bilježi sve bolje rezultate, a u priopćenju se navodi kako je naglasak stavljen na razvijanje mladog pogona kroz aktivnosti Škole rukometa i daljnjeg ulaganja u Rukometni dom na sveučilišnom kampusu u Rodoču.

Na skupštini su se prisutni dotaknuli i teme sponzoriranja i još veće potrebe za ulaganjem domaćih gospodarskih subjekata iz grada Mostara koji time pomažu razvoju sporta među mladima, a ponovljena je neophodnost sportske dvorane za ostvarivanje još boljih sportskih rezultata.

Važno je napomenuti kako je novi predsjednik Upravnog odbora uveo i statutarne promjene u cilju bržeg i fleksibilnijeg rada članova Uprave, a oformirani su i posebni odjeli unutar kluba koji će voditi brigu o natjecateljskim i organizacijskim aspektima utakmica, marketingu i PR-u te zdravstvenom stanju igrača.

  / Branislav Stojkić

"Izlazak u Europu kroz natjecanje u Challenge Cupu je poticaj za sve daljnje sportske aktivnosti koje će klupska uprava uložiti kako bi grad Mostar postao rasadnik vrhunskih rukometaša u ovom dijelu Europe. Pred nama je velik zadatak i obveza raditi na promociji Zrinjskog i grada Mostara i to ne samo u državi , već i u Europi. Pune tribine na Bijelom Brijegu i domaći igrači su pokazatelj da ovaj klub ide u dobrom smjeru ka ostvarivanju primarnoj cilja - Mostara kao uspješnog rukometnog grada", kazao je predsjednik kluba Branislav Stojkić nakon što se zahvalio članovima kluba na iskazanom povjerenju i najavio reorganizaciju kluba s ciljem poboljšanja uvjeta u klubu.

Kopirati
Drag cursor here to close