Egipat 2021

Slovenija zabila 51 pogodak, igračem utakmice proglašen strijelac - jednog!?

Kao da nije bilo dovoljno bizarno da je Slovenija postigla 51 pogodak na otvaranju Svjetskog prvenstva, te je proglašenje najboljeg igrača susreta donijelo je novi šok - potpuno neočekivani izbor organizatora!
Sport / Rukomet | 14. 01. 2021. u 21:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slovenija je na furiozan način otvorila svoj nastup na svjetskoj smotri uvjerljivom pobjedom protiv reprezentacije Južne Koreje.

U susretu 1. kola skupine H Svjetskog prvenstva u Egiptu Slovenci su utrpali čak 51 pogodak azijskoj reprezentaciji, te su pritom primili 29 golova.

Gajič je zabio 10 golova, Janc devet, a Mačkovšek pet u redovima Slovenije, no prava bizarnost uslijedila je kod proglašenja najboljeg igrača utakmice. Miha Zarabec zabio je jedan gol iz dva pokušaja, ali je na kraju dobio službeno priznanje za najboljeg igrača susreta.

U trenutku kada je bio proglašen najboljim igračem utakmice njegovi suigrači nisu mogli ništa drugo nego smijati se zbog takve odluke, dok je on sam ostao u šoku, prenosi Gol.hr.

Očito je netko u redovima organizatora napravio veliki propust kod dodjeljivanja MVP nagrade za ovu utakmicu, što je samo nastavak bizarnosti koje su se događale u posljednjih 48 sati.

Podsjetimo, u predvečerje prije početka natjecanja otpale su dvije reprezentacije zbog koronavirusa, Češka i SAD, dok su se brojni drugi požalili na organizaciju i nepostojeće epidemiološke mjere u hotelima.

U istoj skupini Bjelorusija i Rusija odigrale su neriješeno 32:32.

 

Kopirati
Drag cursor here to close