HMRK Zrinjski

Rukometaši Zrinjskog u srijedu dočekuju lidera na ljestvici!

Trećeplasirana mostarska momčad iz prošle sezone s prosjekom od 22 godine jedna je od najmlađih u ligi
Sport / Rukomet | 15. 10. 2018. u 11:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon dva teža gostovanja u Vogošći i Doboju, rukometaši HMRK Zrinjski ove srijede će od 18:00 otvoriti rukometnu sezonu na domaćem parketu u Mostaru protiv lidera RK Gračanica.

Trećeplasirana mostarska momčad iz prošle sezone s prosjekom od 22 godine jedna je od najmlađih u ligi, a ono što je dodatno krasi jest da se radi o momcima iz Mostara i Hercegovine koji će i ove godine atraktivnim rukometom pokušati zadiviti mostarsku publiku te ostvariti plasman među sedam najboljih koji osigurava Play-off za naslov prvaka.

Unatoč dva gostujuća poraza, u prvom kolu protiv kandidata za titulu Vogošće te u drugom kolu protiv dobojske Sloge, rukometaši Zrinjskog su pružili dobru igru koju rezultatski i bodovno žele okruniti prvim bodovima ove srijede.

Rukometaši Gračanice prvenstvo su otvorili gostujućom pobjedom protiv Goražda te domaćom protiv Vogošće. Radi se o odličnoj momčadi koju igrački predvodi bivši reprezentativac BiH Muhamed Toromanović te nas zasigurno očekuje uzbudljiv susret III. kola Premijer lige BiH.

Gračanica trenutno prvo mjesto na ljestvici dijeli s Leotarom, Lokomotivom i Konjuhom. Mladim mostarskim rukometašima je potrebna ogromna podrška s tribina te vas sve pozivamo da ove srijede od 18:00 budete u dvorani na Bijelom brijegu.  Cijena ulaznice iznosi 3,00 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close