U akciju

Rukometaši Zrinjskog spremni za prvenstvo: Stigli novi igrači i dresovi

Sport / Rukomet | 08. 09. 2017. u 12:57 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski muški rukometni klub 'Zrinjski' u Hrvatskom domu herceg Stjepana Kosače održao je konferenciju za medije na kojoj je bilo govora o pripremama rukometaša za predstojeće prvenstvo, te o igračkom kadru.

Rukometaši 'Zrinjskog' su uvodni dio priprema odradili na Blidinju, a sada im preostaje odigravanje preostalih prijateljskih susreta, kako bi što uigraniji dočekali početak prvenstva.

Trener Zdravko Medić istaknuo je kako nas ove sezone očekuje izuzetno neizvjesno natjecanje u Premijer ligi koja će brojati 13 klubova, a neće biti doigravanja za prvaka kao prethodnih sezona.

"Jako zanimljiva sezona je pred nama. Po mom mišljenju u Premijer ligi imamo pet-šest izjednačenih ekipa i nema izrazitog favorita, kao što je to bio Izviđač prošle sezone. Uz Izviđač, očekujem da u vrhu ljestvice budu Borac, Bosna Visoko, zatim Vogošća, Derventa je sigurno tu kandidat za vrh, te Zrinjski", istaknuo je Medić.

Nova imena na klupi Zrinjskog su vratar Goran Anđelić, desni vanjski Martino Kordić iz Nevesinja i desno krilo Dario Raguž koji je prošle sezone igrao za Izviđač. Uprava H.M.R.K. Zrinjski produžila je i ugovor s kapetanom momčadi, Bernardom Mandarićem. Kada je u pitanju Challenge kup, mostarska ekipa će igrati sa momčadi B.S.B. Batumi iz Gruzije, a obje utakmice bit će odigrane u Mostaru u drugoj polovici studenog.

U subotu 9.9. od 17.30 sati Zrinjski će u dvorani na Bijelom brijegu odigrati prijateljsku utakmicu s ekipom Vogošće.

HMRK Zrinjski i tvrtka Sophico iz Mostara danas su potpisali sporazum o suradnji, a aplikacija mostarske tvrtke značajno će doprinjeti kvaliteti rada u Školi rukometa H.M.R.K. Zrinjski koju vodi Lazar Raguž.

Kopirati
Drag cursor here to close