Rukomet

Rukometaši Zrinjskog idu po bodove za ostanak protiv Slavije

Zanimljiva rukometna utakmica bit će odigrana ovoga vikenda u dvorani Bijeli brijeg.
Sport / Rukomet | 24. 11. 2018. u 12:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako bi se zadržali u zoni ostanka rukometaši mostarskog Zrinjskog će ovog vikenda (subota, 17 sati) morati u okviru 9. kola Premijer lige savladati Slaviju iz Istočnog Sarajeva.

Protivnik je posljednja ekipa lige bez ijedne pobjede, ali su ipak dosta namučili Vogošću u prošlom kolu, kao jednu od najboljih momčadi Premijer lige, piše Dnevni list.

Utakmice Borca i Vogošće u domaćem prvenstvu će ovog vikenda biti odgođene jer se ova dva kluba sastaju u okviru šesnaestine finala Challenge Cupa. Prvi meč su pobijedili Banjolučani sa 23:22 u gostima, a ovog vikenda (subota, 20 sati) će domaćin biti Borac.

Vogošću će u ovoj utakmici voditi novi trener Kasim Kamenica.

''Borac je možda i kvalitetnija ekipa od nas u ovom trenutku ako gledamo po konstituciji, ali to je sve tu negdje. Ono što sam vidio na ovom meču i što sam čuo šta se dogodilo u prvenstvu, to je segment kontra napada krila, a to je povezano i s moralom ekipe. Prije svega moramo napraviti korekciju u obrani, korekciju kontre, pozicioni napad nam je nešto lošiji. Važno je shvatiti da mi nismo bez šansi i možemo napraviti rezultat i idemo da to uradimo'', izjavio je Kamenica.

Kopirati
Drag cursor here to close