Vraćaju se u Premijer ligu

Rukometaši Slobode prvaci Prve lige FBiH - skupina Sjever

Sloboda je sukladno odluci Rukometnog saveza Federacije BiH, zajedno s Iskrom iz Bugojna, prvakom skupine Jug, izborila plasman u Premijer ligu BiH, ali će tu odluku morati potvrditi Upravni odbor RS BiH.
Sport / Rukomet | 11. 05. 2019. u 23:35 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pobjedom protiv Lukavca rezultatom 34:18 (16:7), rukometaši tuzlanske Slobode kolo prije kraja prvenstva osvojili su naslov prvaka Prve lige Federacije BiH – skupina Sjever.

Svi rukometaši Slobode, osim dva vratara, upisali su se u strijelce, a najviše pogodaka postigli su Kerim Torlaković 6, Davor Kadić 5 te Adi Omeragić 4.

Za momčad Lukavca najviše pogodaka postigli su Ajdin Džibrić i Enes Delić po 4.

Nakon završetka utakmice kapetanu Slobode Davoru Kadiću uručen je pobjednički pehar, a igračima, trenerima i članovima vodstva kluba uručene su zlatne medalje.

''Sloboda je sukladno odluci Rukometnog saveza Federacije BiH, zajedno s Iskrom iz Bugojna, prvakom skupine Jug, izborila plasman u Premijer ligu BiH, ali će tu odluku morati potvrditi Upravni odbor RS BiH, tako da će slavlje povodom povratka u društvo najboljih bh. rukometnih momčadi biti organizirano naknadno'', rekao je za Fenu trener Slobode, Mirza Bulić.

Kopirati
Drag cursor here to close