Prva liga FBIH

Rukometaši čapljinske Akademije bolji od vakufske Sloge

''Imati kadar koji mi imamo i održati se na ovoj poziciji nije mala stvar'', rekao je u izjavi za Bljesak.info predsjednik RA Čapljina Darijan Bošković.
Sport / Rukomet | 17. 12. 2017. u 11:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rukometaši Rukometne akademije Čapljina sinoć su na domaćem terenu slavili nad Slogom iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja.

Bila je ovo pobjeda za kraj prve polusezone na domaćem parketu, a Čapljinci su slavili sa visokih 37:16.

Inače, bila je ovo utakmica laganog tempa gdje su svi igrači dobili priliku.

''Na kraju polusezone završavamo u sredini ljestvice što nam je i bio cilj na početku sezone. Slijedi kratka pauza i ubrzo pripreme za drugi dio sezone'', istaknuli su kratko iz RA Čapljina.

Po završetku utakmice zajedničkom večerom i druženjem u restoranu ''Storia'' u Tasovčićima, Uprava Rukometne akademije Čapljina proslavila je zajedno sa igračima, sponzorima i prijateljima uspješan prvi dio sezone.

Svi su se okupili na jednom mjestu kako bi uz ugodno druženje porazgovarali o prvom dijelu sezone koji je iza njih.

''Okupili smo se na domjenku RA Čapljina povodom završetka polusezone u Prvoj ligi FBIH kojoj smo ove godine pristupili. Zadovoljan sam nastupom mojih igrača, prva nam je godina, šesto mjesto na kraju polusezone je odličan rezultat, a momci su pokazali da se mogu nositi sa ovim zadacima.

Sada slijedi blagdanski odmor, drugi dio sezone kreće 25. veljače, poslije Tri kralja krećemo sa pripremama i lagano se uhodavamo dalje. Imati kadar koji mi imamo i održati se na ovoj poziciji nije mala stvar'', rekao je u izjavi za Bljesak.info  predsjednik RA Čapljina Darijan Bošković.

Kopirati
Drag cursor here to close