Velika borba

RK Leotar svladao HMRK Zrinjski u Mostaru

Nažalost po domaće rukometaše, tradicija koja govori da Zrinjski svoje protivnike dotuče u drugom poluvremenu nije se ponovila.
Sport / Rukomet | 29. 03. 2019. u 22:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rukometaši trebinjskog Leotara slavili su večeras vrijednu pobjedu u utakmici 21. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za rukometaše. Oni su nakon velike borbe slavili u Mostaru nad Zrinjskim rezultatom 28:26.

Foto: Bljesak.info / RK Leotar - HMRK Zrinjski

Mostarski rukometaši su krenuli malo laganije sa svojom prepoznatljivom igrom su počeli tek u drugoj polovici istoga, piše SportSport.ba. Rukometaši Leotara u prvom dijelu bili su u prednosti, a onda su Plemići ubacili u brzinu više te preokrenuli prednost Trebinjaca i poluvrijeme riješili u svoju korist rezultatom 15:13.

Nažalost po domaće rukometaše, tradicija koja govori da Zrinjski svoje protivnike dotuče u drugom poluvremenu nije se ponovila. Zrinjski je pao u igri što su odlični gosti iskoristili i do kraja utakmice potpuno slomili otpor domaćeg tima i u Trebinje su odnijeli zlata vrijedne bodove u borbi za doigravanje.

Foto: Bljesak.info / RK Leotar - HMRK Zrinjski

Glendža i Miličević predvodili su goste s po 6 golova a Ninković je dodao 5. Marijan Marić kod Zrinjskog bio je usamljen večeras s 9 pogodaka a Bošković i Grgić dali su 5, odnosno 4 gola.

Foto: Bljesak.info / RK Leotar - HMRK Zrinjski
Kopirati
Drag cursor here to close