Mejdan

Rasprodane ulaznice za rukometnu utakmicu BiH - Švicarska

U prodaju je pušteno 4.000 ulaznica od kojih 1.000 distribuira RSBiH.
Sport / Rukomet | 11. 01. 2018. u 12:41 Fena
Kopirati

Ulaznice za kvalifikacijsku utakmicu rukometaša BiH i Švicarske, koja se 13. siječnja igra u tuzlanskom Mejdanu, rasprodane su tijekom jutarnjih sati, rečeno je Feni u Rukometnom savezu Tuzlanske županije koji je tehnički organizator subotnjeg dvoboja.

Prava "jagma" za ulaznicama nastala je nakon što su sinoć „zmajevi“ slavili protiv Švicaraca u St. Gallenu (24:21).

 ''Iako je prodaja karata i do tada išla prilično dobro, od sinoć je nastala prava ludnica. Telefoni ne prestaju zvoniti, a jutros smo s prodajnih mjesta dobili informaciju da su sve ulaznice po cijeni od 10 maraka rasprodane. Ostalo je još vrlo malo onih nešto malo skupljih za parter'', izjavio je za Fenu Alija Hasić, predsjednik RSTK.

U prodaju je pušteno 4.000 ulaznica od kojih 1.000 distribuira RSBiH.

Sve pripreme za uzvratnu utakmicu sa Švicarcima, u okviru 6. kola kvalifikacija za svjetsko prvenstvo 2019. godine u Njemačkoj i Danskoj, završene su.

Sinoć je na renovirani parket Mejdana postavljena odgovarajuća podloga, a šteta je što „zmajevi“ neće doći ranije i uživati u rukomentoj "euforiji", nego će, kako je rečeno Feni, doputovati u Tuzlu na dan utakmice.

Sasvim je sigurno da će Mejdan u subotu biti "pun kao šibica", te da će izabranici Bilala Šumana imati sjajnu podršku na putu ka novoj pobjedi i plasmanu u baraž za SP.

 Utakmica BiH - Švicarska igra se 13.  siječnja od 20 sati.

Kopirati