Borba za izravan plasman na EP

Raspoloženje u rukometnoj reprezentaciji BiH na visokoj razini uoči susreta s Bjelorusijom

Izabranici Bilala Šumana odradili su do sada deset treninga i raspoloženje u momčadi pred susret protiv Bjelorusije na visokoj je razini.
Sport / Rukomet | 10. 06. 2019. u 17:17 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rukometna reprezentacija BiH trenirat će vjerojatno prvi put u punom sastavu u ponedjeljak navečer, nakon što se momčadi priključe igrači koji nastupaju u njemačkim klubovima, Benjamin Burić i Josip Perić, čiji se dolazak očekuje svakog trenutka, rečeno je Feni u stručnom stožeru bh. reprezentacije.

Izabranici Bilala Šumana odradili su do sada deset treninga i raspoloženje u momčadi pred susret protiv Bjelorusije na visokoj je razini.

''U Mejdanu imamo dobre uvjete za rad, treniramo dva puta dnevno i vjerujem da ćemo biti potpuno spremni za susret s Bjelorusijom. Iako ćemo nastupiti bez ozlijeđenih Vranješa, Tarabochie, Nuića i Vegara sve karte držimo u svojim rukama i vjerujem da ćemo uz pomoć publike u Mejdanu proslaviti izravan plasman na Europsko prvenstvo'', izjavio je Feni izbornik Šuman.

U ponedjeljak oko 23:00 sata očekuje se dolazak u Tuzlu reprezentativaca Bjelorusije, koji su za utorak u 11:00 sati rezervirali termin za prvi trening.

Bh. rukometaši u utorak će trenirati dva puta, a u srijedu, na dan utakmice, imat će samo jedan, opuštajući trening u jutarnjim satima.

U Sport klubu Mejdana, u utorak u 11:00 sati zakazana je konferencija za novinare povodom kvalifikacijske rukometne utakmice za EP 2020. godine, BiH - Bjelorusija.

Novinarima će se obratiti izbornici BiH i Bjelorusije, Bilal Šuman, odnosno, Yuri Shevtsov te netko od igrača, rečeno je Feni u RS TŽ koji je tehnički organizator susreta.

''U dvorani je postavljena posebna podloga i sve druge pripreme za utakmicu već su završene i, praktički, susret može početi'', rekao je Feni predsjednik RS TŽ Alija Hasić.

Ulaznica za utakmicu ima još vrlo malo, tako da se očekuje da će u dvorani Mejdan s ulaznicama biti oko 4.000 gledatelja.

Utakmica 5. kola kvalifikacija za EP 2020. godine (Skupina 5) između BiH i Bjelorusije igra se u srijedu od 20:00 sati u velikoj dvorani Mejdan.

Kopirati
Drag cursor here to close