Rukomet

Raspad Šveđana: Zvijezde piju, reprezentacija gubi

Kapetan Gottfridsson, dva Nilssona i Ekdahl du Rietz iskoristili su izlazak i više nego što su smjeli.
Sport / Rukomet | 18. 01. 2020. u 13:06 Feđa Ibrulj | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Šveđani, kako sada stvari stoje, neće ponoviti rezultat s posljednjeg Europskog prvenstva kada su poraženi od Španjolske u finalu.

U prvom krugu su poraženi od Slovenije, dok su u prvoj utakmici drugog kruga doživjeli debakl. Potop, kakav već dugo nisu na domaćem terenu. Posljednji put su poraženi deset golova razlike na Europskom prvenstvu 2014. godine, od Poljske.

''Nismo uspjeli podići igru na željenu razinu. Možda i zato što nam to Portugal nije dozvolio. Zato ništa drugo ne mogu reći neko čestitati Portugalcima na sjajno partiji koju su odigrali protiv nas'', kratko je prokomentirao nastup svoje selekcije Mats Olsson, pomoćni trener.

''Pribojavali smo se njihove igre sedam na šest, nažalost nismo uspjeli pronaći odgovore na tu njihovu igru. Zabijali su sa svih pozicija. Nevjerojatno sam razočaran'', naglasio je Andreas Nilsson, pivot Veszpréma.

  / Gottfridsson

''Igrali smo slabo u napadu, loše u obrani. Bilo je puno šupljina, mislim da je ovo bila jedna od našij najlošijih utakmica u posljednjih nekoliko godina'', spomenuo je "srednji" Flensburga, Jim Gottfridsson koji je skrenuo pažnju na sebe zajedno sa Lukasom Nilssonom, Andreasom Nilssonom i Ekdahlom du Rietzom koji su malo zaigrali.

Naime kapetan Gottfridsson, dva Nilssona i Ekdahl du Rietz iskoristili su izlazak i više nego što su smjeli.

U jednom od barova, koji je u tom periodu bio pun su se odlučili malo opustiti. Zadržali su se nešto duže, pa su i popili koju više.

Činilo se kako je ipak sve u redu, oni su  javno ispričali, ali sada je izvjesno kako će naći na još jačem udaru kako medija tako i navijača.

Kopirati
Drag cursor here to close