Kvalifikacijska utakmica

Prodaja karata za utakmicu BiH - Češka ide vrlo dobro

Iako utakmica BiH - Češka još nije plakatirana, a distribucija se još ne reklamira u medijima, prodaja karata ide veoma dobro.
Sport / Rukomet | 16. 10. 2018. u 14:05 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bljesak.info/ Bh. rukometaši

Član Upravnog odbora Rukometnog kluba Sloboda Asmir Kemo Morankić među prvima je kupio ulaznice za kvalifikacijsku utakmicu rukometnih reprezentacija BiH - Češka, koja se igra u tuzlanskom Mejdanu, 27. listopada u 20 sati.

Morankić je prvog dana prodaje u Mido shopu u Tuzli kupio 10 ulaznica koje je namijenio članovima obitelji.

''Kupovinom karata želim podržati "zmajeve" i izbornika Bilala Šumana. Oni su takvu podršku zaslužili svojom igrom i zalaganjem, a Savez neka se sramoti zbog aljkave organizacije prethodne utakmice BiH - Švicarska. Nadam se da se propusti s te utakmice neće ponoviti'', izjavio je Morankić za Fenu.

Iako utakmica BiH - Češka još nije plakatirana, a distribucija se još ne reklamira u medijima, prodaja karata ide veoma dobro.

''Do utakmice je ostalo 11 dana i ne sumnjam da će sve karte biti rasprodate. Samo navijačka skupina Fanaticosi već je rezervirala 180 karata za svoje članove. Imamo dosta poziva iz BiH i inozemstva osoba zainteresiranih da prate utakmicu u Mejdanu'', kaže za Fenu Alija Hasić, član UO RSTK, tehničkog organizatora utakmice.

Tiskano je 3.740 ulaznica od kojih će se 2.000 prodavati na punktovima u Tuzli, posredstvom Mido shopa na tuzlanskom korzu i ureda RSTK u dvorani Mejdan.

 Ulaznice koštaju 10 maraka i ovoga puta neće biti posebne cijene za ''teleskope'' u Mejdanu, s obzirom na to da mjesta nisu numerisana i posjetitelji s ulaznicom mogu sjesti na bilo koje mjesto predviđeno za publiku.

Reprezentacija BiH doputovat će u Tuzlu 21. listopada, tri dana poslije putuju u Minsk na duel s Bjelorusijom (24. oktobra), vraćaju se u Tuzlu 26. listopada, a dan poslije je utakmica sa Češkom.

Kopirati
Drag cursor here to close