Svijet rukometa zavijen u crno

Preminula jedna od najvećih rukometnih nada BiH

Marinković, koji je nastupao za Jedinstvo iz Brčkog, a karijeru započeo u Radniku iz Bijeljine, je slovio za jednog od najvećih talenata u BiH.
Sport / Rukomet | 12. 10. 2021. u 19:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svijet rukometa danas je zavijen u crno. Najprije je sve potresla vijest o smrti nekadašnje igračice Podravke Julije Nikolić koja je preminula u 39. godini, kao i vijest o novoj tragediji.

Život je izgubio 20-godišnji bosnanskohercegovački rukometaš Aleksandar Marinković, prenose Sportske novosti

Marinković, koji je nastupao za Jedinstvo iz Brčkog, a karijeru započeo u Radniku iz Bijeljine, je slovio za jednog od najvećih talenata u BiH. Vijest o njegovoj smrti je duboko potresla sve u Jedinstvu.

"S ogronmom tugom i nevjericom smo primili vijest da nas je naš član, naš sin i brat, Aleksandar Marinković, najbolje desno krilo Republike Srpske, jutros prerano i iznenada zauvijek napustio! Hvala ti za svaku sekundu koju si proveo s nama! Mare, nekad ti je vječna slava", napisali su iz Jedinstva.

Njegova smrt je potresla sve, a brojni prijatelji i poznanici su se opraštali od njega putem društvenih mreža. Isto je napravio i njegov bivši Radnik.

"Ova vijest je pogodila sve u klubu... Tragično je preminuo naš Aleksandar Marinković. Počivaj u miru, sokole, neka te anđeli čuvaju", poručili su iz kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close