Rukometaši Zrinjskog

Povratkom trenera Medića narasle i ambicije kluba

Dovođenjem, odnosno vraćenjem trenera Medića na mjesto šef struke, i ambicije kluba su ipak nešto veće. U mostarskom klubu vjeruju kako bi Medićevim povratkom na klupu dobili vrijednost više za svoj klub u nastavku sezone.
Sport / Rukomet | 09. 01. 2019. u 10:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rukometaši Zrinjskog u ponedjeljak su krenuli u novi ciklus priprema, zajedno s novim-starim trenerom Zdravkom Medićem.

Momčad će prvu fazu priprema proći u Mostaru, a već 19. siječnja igraju zostalu Kup-utakmicu s Maglajem. Taj susret Zrinjskom će dobro doći i kao kontrolna utakmica pred nastavak sezone.

Nakon toga Zrinjski nastavlja s pripremama, u veljači je planiran i petodnevni boravak u Makarskoj. U tom će jadranskom gradu Mostarci igrati kontrolne susrete sa slovenskim klubom Ribnicom, kao i prijateljsku utakmicu sa PPD Zagreb.

Trener Medić na prvom okupljanju imao je 18 rukometaša koji će se boriti za svoje mjesto u momčadi. Za fizički dio priprema bit će zadužen kondicijski trener Damir Kajan, a dosadašnji glavni trener momčadi Dario Pušić sada će u stručnom stožeru biti na mjestu trenera vratara, javlja Večernji list.

Dovođenjem, odnosno vraćenjem trenera Medića na mjesto šef struke, i ambicije kluba su ipak nešto veće. U mostarskom klubu vjeruju kako bi Medićevim povratkom na klupu dobili vrijednost više za svoj klub u nastavku sezone.

''Ambicije su napasti jedno od mjesta koje vode u doigravanje za prvaka. Ove sezone to će jedno od prvih sedam mjesta na ljestvici, a u doigravanju tko zna. Doveli smo trenera Medića i naše ambicije s njegovim vraćanjem na klupu rastu. Nije nam samo cilj osigurati ostanak u Premijer ligi, možemo mi puno toga zakomplicirati na ljestvici. Klub se u proteklom vremenu stabilizirao, u pregovorima smo s još nekim sponzorima, tako da imamo temelj da u nastavku sezone možemo pružiti bolje igre'', kazao nam je predsjednik HMRK Zrinjski Branislav Stojkić.

Na koncu sezone u mostarskom su klubu isticali kako bi na kraju skromne sezone bili zadovoljni ostankom u Premijer ligi. Ipak, vraćanjem Medića i ambicije su postavljene na višu razinu.

Za takvo nešto, naravno, bit će potreban i veći angažman uprave. Upravi Zrinjskog sada slijedi težak zadatak namicanja sredstava za nastavak sezone, a u mostarskom klubu početkom proljeća su planirali redovitu skupštinu. 

Kopirati
Drag cursor here to close