Srtravično!

Portugalski vratar doživio srčani udar, trebao braniti protiv Hrvatske

Novi šok u svijetu rukometa: Portugalski reprezentativac pretrpio srčani udar, liječnici mu se bore za život! Trebao je braniti protiv Hrvatske...
Sport / Rukomet | 22. 02. 2021. u 23:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Portista / Alfredo Quintana, vratar reprezentacije Portugala

Prvi vratar rukometne reprezentacije Portugala Alfredo Quintana pretrpio je srčani udar!

Quintana se srušio na treningu svog kluba Porta, a hitna pomoć je došla u kratkom roku. Prevezen je u bolnicu gdje mu se liječnici bore za život.

"Pretrpio je kardiorespiratorni zastoj tijekom treninga i nalazi se u bolnici Sao Joao", objavili su iz njegovog kluba Porta.

O Jogo piše kako se situacija u međuvremenu stabilizirala te je Quintana u induciranoj komi, a iduća 24 sata će biti presudna.

Poslije iznenadne smrti hrvatske rukometne legende Zlatka Saračevića, svijet rukometa tako je potresla još jedna užasna vijest.

Quintana je rođen u ožujku 1988. godine, za manje od mjesec dana mu je 33. rođendan i sad je najvažnije da se uspije izvući i oporaviti.

Trebao je Quintana biti jedan od glavnih aduta reprezentacije Portugala na kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre gdje će nastupiti i Hrvatska (uz Francusku i Tunis), ali sad je jasno da od toga neće biti ništa...

Kopirati
Drag cursor here to close