EURO

Novi problemi za Červara

Červaru su tako ostala još dva igrača ljevaka s popisa – Luka Stepančić i Josip Vekić, a kojeg od njih će voditi saznat će se tijekom večeri.
Sport / Rukomet | 07. 01. 2020. u 14:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski rukometni izbornik Lino Červar ostao je dan prije puta u Graz koji će nam biti domaćin na Europskom prvenstvu bez Ivana Martinovića koji se jučer ozlijedio na treningu.

Pročitajte još

Naime, jučer je na treningu u Poreču desni vanjski Ivan Martinović ozlijedio gležanj. Nakon Lovre Mihića, Frana Milete i Luke Šebetića, ovo je četvrta ozljeda u hrvatskoj reprezentaciji, a minimalan oporavak Martinovića trajat će mjesec dana.

"Ivanu Martinoviću je nažalost pukla peta metatarzalne kosti i on je već danas nakon pregleda dobio longetu. Mora mirovati najmanje deset dana. Nakon toga slijedi rehabilitacija. Sreća u nesreći je što nije došlo do nekog pomicanja kosti, pa je realno očekivati da s lakšim treninzima krene za otprilike mjesec dana. Drugim riječima za njega je Europsko prvenstvo izgubljeno", izjavio je Krešimir Rotim, liječnik reprezentacije, prenosi Hina.

Červaru su tako ostala još dva igrača ljevaka s popisa – Luka Stepančić i Josip Vekić, a kojeg od njih će voditi saznat će se tijekom večeri na konferenciji za novinare koja je zakazana u 17,30 sati (dvorana Kaptol, hotel Panorama).

Reprezentacija će sutra krenuti u 9,00 sati iz zagrebačkog hotela Panorama prema Grazu koji je domaćin našoj A skupini u kojoj su osim Hrvatske reprezentacije Crne Gore, Bjelorusije i Srbije. Prvu utakmicu, izabranici Line Červara odigrat će u četvrtak, 9. siječnja u 20,30 sati, protiv Crne Gore. 

Kopirati
Drag cursor here to close