Francuska crna rupa

Nikola Karabatić: Ovo se ne oprašta, navikli smo na postolje

''Kada smo osvojili brončanu medalju, rekli smo da je to polovičan rezultat. Da, možemo reći da je ovo kriza", izjavio je Nikola Karabatić uoči posljednjeg kola s BiH nakon kojeg će njegova momčad kući...
Sport / Rukomet | 14. 01. 2020. u 09:39

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: picture alliance/dpa / Nikola Karabatić (PSG), slavni rukometaš tri puta je proglašaan najboljim na svijetu

Poraz od Portugala doveo je Francuze u tešku situaciju, a misija izvlačenja protiv Norveške nije uspjela i rukometni EURO ostao je bez šesterostrukih svjetskih i trostrukih europskih prvaka. Francuska će se nakon samo tri utakmice vratiti kući, a ova današnja protiv BiH bit će tek revijalna.

''Kada smo osvojili brončanu medalju, rekli smo da je to polovičan rezultat. Da, možemo reći da je ovo kriza. Nakon ovakvih ishoda nije važno kako se zove, važno je što radite s time'', rekao je nakon utakmice Nikola Karabatić.

''Vrlo je razočaravajuće ovako ispasti. Protiv Norveške smo se borili, neko vrijeme smo vjerovali, znali smo da ne smijemo gubiti samopouzdanje u vrlo napetoj utakmici s obje strane. Na kraju, kao i protiv Portugala, neka sitna prilagođavanja, kolektivni nesporazumi i individualne pogreške koji se ne opraštaju protiv viceprvaka svijeta'', izjavio je Karabatić.

''To nije rezultat koji biste trebali imati kada nosite ovaj dres. Navikli smo se na postolje, čak i kad smo završili na trećem mjestu razgovarali smo o konkurenciji koja nije nužno uspješna. Ovo je crna rupa, ali već smo je imali prije Olimpijskih igara 2012. i 2016.'', kazao je legendarni rukometaš.

Kopirati
Drag cursor here to close