Filip Vistorop

Mostarac na popisu hrvatske juniorske reprezentacije

Mostarac Filip Vistorop na popisu hrvatske juniorske reprezentacije
Sport / Rukomet | 13. 03. 2018. u 18:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Foto: Filip Vistorop /Zrinjski
Rukometaš HMRK Zrinjski Mostar, Filip Vistorop, našao se ponovno na popisu Zdravka Zovke za okupljanje hrvatske juniorske reprezentacije.
 
Devetnaestogodišnji Mostarac je ove godine svojim igrama u klubu oduševio rukometnu scenu u regiji te će se naći na okupljanju najboljih hrvatskih juniora koje je na rasporedu u reprezentativnom tjednu od drugog do osmog travnja 2018. godine. Za vrijeme okupljanja, reprezentacija će odigrati tri pripremna susreta i to protiv najbolje slovenske izabrane vrste te protiv hrvatskih prvoligaša Poreča i Zameta.
 
Vistorop je važan član juniorske reprezentacije za koju je do sada upisao petnaest nastupa i postigao 34 pogotka. Koordinator mladih hrvatskih reprezentacija Zdravko Zovko je u prošlogodišnjem intervjuu istaknuo člana HMRK Zrinjski Mostar kao potencijalnog budućeg hrvatskog seniorskog reprezentativca.
 
U dosadašnjem dijelu domaćeg bosanskohercegovačkog prvenstva, Vistorop se nametnuo kao jedan od nositelja igre najbolje generacije u povijesti HMRK Zrinjski koja trenutno zauzima treću poziciju Premijer lige BiH.
Kopirati
Drag cursor here to close