Problemi u rukometu

Midžić: Nisam izigrala Jedinstvo

Sport / Rukomet | 17. 08. 2017. u 11:54 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rukometašica Neira Midžić karijeru će najvjerojatnije nastaviti u Danskoj, a ne u tuzlanskom Jedinstvu gdje su je očekivali na početku priprema.

Sportski direktor Elmir Grabčanović kaže da je razočaran postupkom igračice kojoj je s Tuzlankama ugovor istekao 1. kolovoza.

''Razgovarao sam s njom pet puta u posljednjih osam dana i nijednom nije spomenula mogućnost odlaska u drugi klub. Jučer mi je poslala poruku viberom kao da smo na pijaci: ''Ćao direktore, dobila sam ponudu iz Danske koju ne mogu odbiti''. To je neozbiljno, jer smo joj unaprijed platili stanarinu i topli obrok, a i sve druge obveze izmirili smo do zadnje marke'', izjavio je Grabčanović za Fenu, dodavši da će vrlo brzo u susjedstvu pronaći odgovarajuću zamjenu na poziciji lijevog beka.

Igračica je potvrdila da postoji mogućnost odlaska u Dansku.

''Nisam izigrala Jedinstvo. Žao mi je, ali ova ponuda se ukazala naglo i za mene predstavlja dobru priliku da napredujem. Klub iz Tuzle je divan, ljude koji ga vode i igračice cijenim i poštujem, nikada ne bih igrala za neki drugi klub iz BiH. Želim im puno sreće u novoj sezoni'', izjavila je Midžić.

Ponuda koja joj je "zavrtila mozak" došla je iz kluba Bjerringbroa FH iz Bjerringbroa, člana 1. divizije danske lige.

''Imaju dobar tim i vrhunske trenere. Mogućnost odlaska je postojala i ranije, samo je bilo pitanje kada će se realizirati. Putujem najvjerovatnije idući tjedan, ali moram reći da sve još nije 100 posto gotovo'', naglasila je 24-godišnja igračica iz Bihaća.

U tuzlanskom klubu već su krenuli u potragu za lijevim bekom, a direktor Grabčanović obećao je da će trener Jedinstva Damir Cipurković dobiti vrhunsku igračicu.

Kopirati
Drag cursor here to close