Rukomet

Medić: Protiv Krivaje smo favoriti

Sport / Rukomet | 09. 03. 2017. u 12:26 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nadolazeće subotu u okviru 19. kola Premier lige rukometaši Zrinjskog dočekat će Krivaju. 

Bit će to prilika Plemićima da uzvrate za poraz iz prvog dijela sezone 25:30, ali i da s nova tri boda nastave loviti treće mjesto i doigravanje. 

"Ekipa Krivaje je odlično igrala u prvom dijelu sezone, pa su imali određenih problema s ozljedama koje ih još prate. To se odrazilo na rezultatima i oni su sada na devetom mjestu”, izjavio je je trener Zrinjskog Zdravko Medić.

“Sama pozicija na ljestvici i činjenica da igramo na domaćem terenu, daju mi za pravo reći kako smo favoriti u subotu. Nemamo što razmišljati nego o pobjedi koja nas ostavlja na trećem mjestu", dodao je Medić. 

Plemići u subotu neće moći računti na ozlijeđene, kapetana Bernarda Mandarića i Darka Martinovića, a upitan je nastup Filipa Vistoropa. 

No zato je tu mladi Mario Babić koji će sigurno dobiti određenu minutažu. 

"Mi u svakoj utakmici idemo na pobjedu, pa tako i protiv Krivaje. U Mostaru smo uvijek favoriti, i želimo Krivaji uzvratiti za poraz u Zavidovićima koji nam je teško pao u tim trenucima. Vjerujem da ćemo uz pomoć publike koja nam daje vjetar u leđa, slaviti u subotu i nastaviti borbu za treće mjesto", izjavio je Babić.

 

Kopirati
Drag cursor here to close