HMRK Zrinjski

Marić: Pobjeda protiv Kaknja ne bi smjela doći u pitanje

HMRK Zrinjski u srijedu od 18.00 sati u dvorani na Bijelom brijegu dočekuje RK Kakanj u okviru Premijer lige BiH
Sport / Rukomet | 20. 11. 2017. u 13:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HMRK Zrinjski Mostar u posljednje vrijeme uspješno igra na tri natjecateljska fronta. Nanizali su četiri pobjede u sklopu Premijer lige BiH, Kupa BiH te EHF Challenge Cupa. Unatoč gustom rasporedu od čak četiri utakmice u samo sedam dana, mostarski rukometaši su se vratili na pobjedničke staze te će u ovom tjednu odigrati dva susreta.

U srijedu će od 18.00 u dvorani na Bijelom brijegu dočekati RK Kakanj u sklopu zaostale utakmice Premijer lige BiH, dok će za vikend gostovati u Ljubuškom protiv RK Izviđač.

U vikendu iza nas, Plemići su lakše nego očekivano svladali gruzijski Batumi u sklopu Challenge Cupa.

Jedan od nositelja igre Zrinjskog, Marijan Marić, dijeli slično razmišljanje: ''Što se tiče našeg nastupa u Europi, mislili smo da će izazov biti teži no kvaliteta Gruzijaca je ipak bila lošija. Bile su to dvije lakše utakmice za dizanje samopouzdanja i uvježbavanje novih stvari pa su svakako dobro došle u ovom gustom rasporedu'', navodi Marić.

Zrinjski je sada u sjajnom naletu od četiri pobjede u nizu i gol razliku +59: ''Zadesila nas je kriza koja se baš pojavila u nizu utakmica koje nismo smjeli izgubiti. Dosta nas je pomela, ali ove četiri utakmice su nam dobro poslužile za vraćanje optimizma u našu momčad. Okrećemo se novim izazovima. Moramo se potruditi da vratimo izgubljene bodove, što sigurno neće biti lako'', ističe Marić koji je najavio i susret protiv RK Kakanj.

''U ova dva tjedna imamo dosta utakmica i nemamo dovoljno vremena za pripremu protivnika, što nam ne ide u prilog. Kakanj dolazi u Mostar i radi se o ekipi koja se ove sezone priključila Premijer ligi. Ipak, u ovoj utakmici sve ovisi o nama te s ozbiljnim pristupom i dobrim ulaskom u utakmici, pobjeda ne bi smjela doći u pitanje. Želimo biti u vrhu i kao što sam već rekao – moramo skupljati bodove jer smo ih dosta izgubili''.

Rukometaši su za vikend ponovno imali sjajnu podršku, a oni koji su došli na drugi susret protiv BSB Batumi, dobili su i ulaznice za susret u srijedu:.

''Nadam se da smo vratili povjerenje naših navijača koje smo malo rastužili s domaćim porazima. Oni su prepoznali kvalitet naše momčadi, ali i volju i htijenje te je visoka posjećenost koju imamo uvijek dodatni motiv kako u nominalno jačim, tako i u slabijim utakmicama'', navode iz HMRK Zrinjski.

HMRK Zrinjski u srijedu od 18.00 sati u dvorani na Bijelom brijegu dočekuje RK Kakanj u okviru Premijer lige BiH. Cijena ulaznice iznosi 3 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close