Bosna stiže u Hercegovinu

Mandarić: S pravim pristupom dobit ćemo obje utakmice

Sport / Rukomet | 22. 03. 2017. u 13:12 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon desetodnevne pauze, ovog se vikenda utakmicama 21. kola nastavlja rukometna Premijer liga BiH.

Neizvjesna borba će se voditi za treće mjesto, za koje su trenutno najozbiljniji kandidati Zrinjski, Derventa te Konjuh.

Derbi ovog kola igra se u subotu od 20:00 u Mostaru, a sastaju se Zrinjski Bosna. Osim ovog susreta, ove dvije momčadi sastat će se i u srijedu, opet u Mostaru - u okviru Kupa BiH nakon što je Bosna u prvom susretu u Sarajevu slavila s 26:21.

Dobra vijest za Mostarce sigurno je povratak kapetana Bernarda Mandarića, čiji je doprinos nedostajao u posljednje četiri utakmice Zrinjskog, između ostalog i Kup utakmice protiv Bosne:

“Nije me bilo četiri utakmice, tri ligaške i jedna Kup utakmica protiv Bosne. Oporavak teče izvrsno. Nakon dva tjedna terapija, krenuo sam sa kondicijskim trenerom Borisom Kajanom raditi na oporavku i na fizičkoj spremi”, izjavio je Mandarić.

“Žestoko smo radili, tako da sam ova dva posljednja treninga u dvorani s momčadi odradio bez problema. Malo sam osjetio tetivu, što je sasvim normalno, ali mislim da će s još dvije-tri terapije pored treninga sve biti u redu i da ću u potpunosti biti spreman za dvomeč s Bosnom”, dodao je.

Mišljenja je da Zrinjski ima dovoljan broj bodova, ali i da je mogao bolje.

“Dosadašnjim dijelom sezone mogu biti zadovoljan, ali mislim da smo trebali imati još koji bod više. Pobjeda u Goraždu nam je nažalost izbjegla, a vodili smo jedno vrijeme čak i pet razlike. S tom pobjedom bi napravili veliki iskorak prema završnici prvenstva, ali uvjeren sam da i u ovoj situaciji to možemo uspjeti”, rekao je.

Slijedi dvomeč a Bosnom.

“Mislim da smo puno kvalitetnija ekipa od Bosne i onih pet razlike što smo izgubili u Sarajevu nije realna slika te utakmice. Našim pravim pristupom i ulaskom u obje ove utakmice možemo dobiti, a u drugoj i nadoknaditi zaostatak od pet golova. Momčad je maksimalno spremna za ovaj ispit.”

“Ima tu par sitnih ozljeda, ali ćemo stisnuti zube i odraditi to na pravi način. I na kraju pozivam publiku da napunimo dvoranu u ove dvije utakmice, da bude naš osmi igrač kao i do sada”, zaključio je Mandarić.

Kopirati
Drag cursor here to close