Bosna - Izviđač

Malagić: Izviđač je favorit, ali nećemo izaći na teren s bijelom zastavom

Poljuljana Bosna dočekuje apsolutnog favorita Izviđač koji nakon tri kola ima isto toliko pobjeda
Sport / Rukomet | 13. 10. 2017. u 13:37 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rukometaši sarajevske Bosne u subotu dočekuju ekipu Izviđača u četvrtom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Nakon tri kola sarajevska momčad ima učinak od jedne pobjede i dva poraza, a slijedi joj utakmica s jednom od najboljih ekipa u ligi i prvim favoritom za titulu prvaka koji ima maksimalan učinak.

Pomoćni trener Fuad Malagić podsjetio je na nekadašnje susrete ove  dvije ekipe koji su odlučivali o titulama prvaka, naglašavajući da je u ovom trenutku Izviđač apsolutni favorit.

''Za nas jako važna utakmica, a na našu žalost Izviđač je favorit s obzirom na igrački fond. No, to ne znači da ćemo izaći s bijelom zastavom. Domaćini smo i učinit ćemo sve da tri boda ostanu na Mojmilu'', kazao je Malagić na konferenciji za novinare.

Prvotimac Ratko Nikolić prošlu sezonu igrao je za Izviđač za koji ističe da je trenutno kvalitetnija ekipa od Bosne.

''Mlada i perspektivna ekipa, i kod njih je bilo dosta promjena. Nismo favoriti i tu ulogu prepuštamo njima, ali dat ćemo sve od sebe da pobijedimo. Po kvaliteti smo slabiji i moramo dati maksimum jer samo tako im možemo parirati. Uvijek sam bio optimist i iskreno se nadam pozitivnom rezultatu'', istaknuo je Nikolić, koji je pozvao ljubitelje rukometa da u subotu dođu na Mojmilo i podrže ih.

Njegov momčadski kolega Haris Bračković naglasio je da ekipa svaku utakmicu koji igra kao domaćin ide na pobjedu i da će tako biti i ovaj put.

''Malo smo poljuljani rezultatima u prva tri kola. Spremni smo, par ozlijeđenih igrača koji nisu bili tu prošle dvije utakmice sada će nastupiti. Obećavam da ćemo pružiti dobru igrui pozivam navijače da nas podrže'', ističe Bračković.

Susret Bosna - Izviđač igra se u subotu u dvorani "Ramiz Salčin" od 20.00 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close