Barcelona

Luka Cindrić potpisao za najtrofejniji klub na svijetu

S ''Blaugranom'' je potpisao ugovor na četiri sezone, odnosno do lipnja 2023. godine.
Sport / Rukomet | 20. 06. 2019. u 16:45 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bljesak.info / Luka Cindrić

Barcelona je u četvrtak službeno potvrdila da je hrvatski reprezentativac Luka Cindrić novo veliko pojačanje slavnog kluba.

Sjajni 25-godišnji srednji vanjski u redove Barce prešao je iz poljskog prvaka Vive Kielcea. S ''Blaugranom'' je potpisao ugovor na četiri sezone, odnosno do lipnja 2023. godine.

Cindrića, koji je 2017. godine sa skopskim Vardarom osvojio naslov prvaka Europe, smatraju jednim od najboljih rukometaša svijeta pred kojim je sjajna budućnost.

''To je inteligentan igrač, sposoban čitati situaciju na terenu u bilo kojem trenutku, uz sjajne sposobnosti kombiniranja. Iako nije izraziti strijelac, ima sjajan udarac iz daljine. U posljednjoj sezoni Lige prvaka, tijekom koje se Cindrić susreo s Barcelonom u skupini i u borbi za treće mjesto, postigao je 59 pogodaka'', objavljeno je na internet stranici najtrofejnijeg europskog i španjolskog kluba.

Cindrić je rukomet počeo igrati u rodnom Ogulinu, da bi se profesionalno počeo baviti u Karlovcu s kojim je potpisao ugovor 2012. godine. Dvije godine kasnije odlazi u Makedoniju, točnije u Metalurg iz kojeg je nakon jedne sezone prešao u gradskog rivala Vardar. Posljednju sezonu proveo je u Vive Kielceu.

 

Kopirati
Drag cursor here to close