Ćana on the road again

"Kraljice šoka" zadržale pobjednički duh, Ćamila Mičijević zadovoljna

"Bio je stvarno odličan turnir. Zadovoljni smo sudionicima, zadovoljni smo prikazanim, naravno dvije pobjede, ali ne samo to, odigrali smo obje utakmice jako dobro, strpljivo, organizirano", rekla je Ćamila Mičijević
Sport / Rukomet | 18. 04. 2021. u 11:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AFP / Ćamila Mičijević

Hrvatska ženska seniorska reprezentacije je nakon pobjede nad aktualnim svjetskim prvakinjama Nizozemkama, pobijedila i bivše svjetske prvakinje Brazil i postala pobjednik HEP Croatia Cupa.

U vrlo tvrdom, neizvjesnom susretu s mnogo preokreta i izjednačenja Hrvatska se u završnici drugog dijela bolje snašla i slavila 24:21, javlja HRT.

"Bio je stvarno odličan turnir. Zadovoljni smo sudionicima, zadovoljni smo prikazanim, naravno dvije pobjede, ali ne samo to, odigrali smo obje utakmice jako dobro, strpljivo, organizirano", rekla je Ćamila Mičijević pa se posebno zahvalila Snježani Petiki koja je u izostanku izbornik Nenada Šoštarića vodila naše rukometašice u Poreču.

"Zaista se želim zahvaliti trenerici koja nas je držala 20 žena na okupu. U svakom slučaju nije lako. Ona je to uspjela. Želim se u svoje ime i ime cijele ekipe posebno zahvaliti. Bila je uz nas, cijelo je vrijeme obavljala posao cijelog stručnog stožera".

Posebno veseli što su Hrvatice zadržale pobjednički duh nakon Europskog prvenstva u Danskoj gdje su se okitile broncom.

"Svaka čast, uspjeli smo ponoviti još jedan fenomenalan rezultat kao u 12. mjesecu. Nismo vas razočarali i nećemo vas ni razočaravati. Samo idemo jako i do novih pobjeda", dodala je popularna Ćana.

Kopirati
Drag cursor here to close