Nakon poraza

Karačić: Malo je nedostajalo

"Tužni smo, ali sigurno ćemo nakon nekog vremena biti ponosni na navijače i ljude koji su navijali i bodrili nas. Znam da smo dali sve od sebe. Griješili jesmo, bilo je i dobrih trenutaka, ali malo je nedostajalo'', rekao je Karačić.
Sport / Rukomet | 26. 01. 2020. u 20:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Igor Karačić prokomentirao je poraz od Španjolske u finalu Europskog prvenstva te istaknuo da je momčad bila prava klapa cijeli turnir te da će sada biti teško u kvalifikacijama za OI.

"Ne znam što reći nego da smo ostavili srce na terenu. Cijeli smo turnir bili prava klapa, prava ekipa. Ovo je sastavni dio sporta, izgubili smo. Idemo dalje, bit će sada teško, imamo kvalifikacije za OI, vidjeli smo to zlato, ali možda nas je utakmica protiv Norveške koštala emocija i snage", rekao je Karačić za RTL.

Sve je to sastavni dio sporta.

"Tužni smo, ali sigurno ćemo nakon nekog vremena biti ponosni na navijače i ljude koji su navijali i bodrili nas. Znam da smo dali sve od sebe. Griješili jesmo, bilo je i dobrih trenutaka, ali malo je nedostajalo. To je sport i protiv toga ne možeš nikako", dodao je.

 

Kopirati
Drag cursor here to close