SEHA liga

Izviđač poražen od Nexea u dramatičnoj završnici

Izviđač je imao priliku izjednačiti, ali je Mihailo Radovanović tri sekunde prije kraja susreta obranio udarac Vedrana Delića.
Sport / Rukomet | 06. 09. 2018. u 09:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rukometaši Izviđača poraženi su u dramatičnoj završnici od našičkog Nexea 23:24 u susretu drugog kola regionalne SEHA lige igranom u Ljubuškom.

Domaćin je bolje ušao u utakmicu i nakon četiri minute vodio je 4-0, a u šestoj minuti i 6-2. Tada se probudio i Nexe i gosti su serijom 6-0 poveli 8-6. Momčad iz Ljubuškog je izjednačila na 9-9 i do konca poluvremena gledali smo igru gol na gol. Na pauzu se otišlo rezultatom 13-13.

Video: Sažetak utakmice RK Izviđač - RK Nexe

U drugom dijelu Nexe je pobjegao na plus tri (20-17), ali se domaćin vratio izjednačivši na 22-22 pet minuta prije kraja susreta. U neizvjesnoj završnici Nexe je poveo 23-22, domaćin izjednačio, a Albin Eter doveo goste korak do pobjede.

Izviđač je imao priliku izjednačiti, ali je Mihailo Radovanović tri sekunde prije kraja susreta obranio udarac Vedrana Delića, javlja Hina.

Kod Nexea najefikasniji su bili Vedran Zrnić s pet golova, dok su Marin Šipić, Patrik Leban, Saša Barišić Jaman i Tomi Vozab zabili po četiri gola. Moreno Car je sakupio osam obrana, a Radovanović tri.

Kod ''Skauta'' najefikasniji su bili Vasilije Kaluđerević i Vedran Delić sa po pet golova, dok je Goran Anđelić sakupio 13 obrana.

Kopirati
Drag cursor here to close