Hrvatski reprezentativac

Igor Karačić: Ne brinite - i s jednom nogom ću igrati, ako treba

''Apsolutno ne postoji nikakva mogućnost da ne igram. I s jednom nogom ću igrati, ako treba. Ne brinite, sve je u redu'', kazao je stasiti Hercegovac Igor Karačić i za kraj - podigao je palac!
Sport / Rukomet | 23. 01. 2020. u 09:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tri minute prije kraja trilera Hrvatske protiv Španjolaca Igor Karačić je u jednom sudaru s Dujšebajevim ostao ležati na terenu. Jedva je, uz pomoć suigrača, vidno šepajući došao do klupe. Bolna grimasa i grč na Karačićevu licu dali su naslutiti je da s desnim koljenom nije dobro...

Foto: Jure Eržen / Igor Karačić

Odšepao je Mostarac i po nagradu za najboljeg igrača utakmice sa Španjolcima, jer zabio je 10 golova i sve do ozljede vukao hrvatsku reprezentaciju. I onda taj nes(p)retni sudar koljenima u kojemu je ''Kara'' gore prošao.

I nije to izgledalo nimalo dobro, Karačić je najbolji strijelac Hrvatske, motor momčadi, jednostavno nezamjenjiv na ovom EP-u, a zabrinutost se mogla vidjeti na licima Line Červara i njegovih pomoćnika, svih hrvatskih reprezentativaca, piše Tportal.hr.

Foto: Jure Eržen / Igor Karačić

''Evo, za sve one koji na Instagramu postavljaju glupa pitanja, ja sad postavljam pitanje Karačiću. Kara, postoji li mogućnost da ne igraš polufinale za Hrvatsku na Europskom prvenstvu?'', čuje se u pozadini glas fizioterapeuta Damira Kajbe dok ispred kamere stoji nitko drugi nego nasmiješeni Igor Karačić. Umoran, ali nasmiješen...

''Apsolutno ne postoji nikakva mogućnost da ne igram. I s jednom nogom ću igrati, ako treba. Ne brinite, sve je u redu'', kazao je stasiti Hercegovac Igor Karačić i za kraj - podigao je palac!

Kopirati
Drag cursor here to close