Za Europsko rukometno prvenstvo

HRS-u proslijeđen ugovor o zakupu Spaladium arene

Zbog nepotpisanog ugovora postoji mogućnost da Split izgubi domaćinstvo EP-a, ali je splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara odbacio takvu mogućnost
Sport / Rukomet | 25. 11. 2017. u 09:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stečajna upraviteljica nad društvom Sportski grad TPN d.o.o., koje upravlja Spaladium arenom, Natalija Mladineo izvijestila je u petak kako je Hrvatskom rukometnom savezu (HRS) dostavila nacrt Ugovora o zakupu te dvorane za odigravanje utakmica Europskog rukometnog prvenstva koje će se održati u siječnju 2018. godine rekavši kako se s tim nacrtom slažu i vjerovnici u stečajnom postupku.

"Odgovornima u HRS-u proslijeđen je nacrt Ugovora o zakupu Spaladium Arene, a za potrebe održavanja Europskog prvenstva," istaknula je Mladineo u pisanoj izjavi dostavljenoj Hini.

Dodala je kako je taj nacrt HRS-u poslala u četvrtak.

"S nacrtom Ugovora usuglasio se Odbor vjerovnika u ovom stečajnom postupku. Očekujemo da se HRS o nacrtu očituje te predloži eventualne sugestije ili izmjene kako bi se moglo pristupiti potpisivanju Ugovora," rekla je Mladineo.

Europsko prvenstvo će se održati od 12. do 28. siječnja iduće godine. U Splitu bi se trebale igrati utakmice skupine A, a osim hrvatske reprezentacije u toj skupini igraju Srbija, Švedska i Island.

Prema nedavnim medijskim napisima, zbog nepotpisanog ugovora postoji mogućnost da Split izgubi domaćinstvo EP-a, ali je splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara odbacio takvu mogućnost te je ocijenio tendencioznim medijske napise koji dovode u pitanje domaćinstva Splita za to natjecanje.

Kopirati
Drag cursor here to close