Potres mozga

Epilog tučnjave rukometaša na Pecari: Trener Širokog završio u bolnici

Trener HRK Široki Mihovil Bilać hospitaliziran je u mostarskoj bolnici.
Sport / Rukomet | 23. 04. 2018. u 14:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom nemilih scena u dvorani Pecara 27 sekundi prije kraja utakmice HRK Široki - RK Kiseljak (30:29) deblji kraj je izvukao trener širokobrijeških rukometaša Mihovil Bilać koji je dobio udarac u glavu.

''Vozilom Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Široki Brijeg prebačen je u SKB Mostar gdje je ustanovljeno da je zadobio potres mozga te će sljedećih nekoliko dana ostati na promatranju'', objavio je Hrvatski rukometni klub Široki na službenoj Facebook stranici.

Podsjećamo, utakmica 13. kola Prve lige Rukometnog saveza Herceg-Bosne igrana u dvorani Pecara u Širokom Brijegu prekinuta je 27 sekundi prije kraja pri vodstvu Širokobriježana 30:29. 

Pobjeda će pripasti Širokom, a Rukometni savez Herceg-Bosne odlučit će hoće li to biti pobjeda rezultatom 30:29 ili 10:0. 

Kiseljak je imao napad za izjednačenje te je igrač Širokog Mate Marušić faulirao gostujućeg igrača udarivši ga intenzivnije po ruci u želji da izbije loptu. Sudac je dosudio deveterac, a odmah nakon toga igrač Kiseljaka Tarik Gogić je udario Marušića loptom u glavu nakon čega je na terenu nastala opća tučnjava igrača.

Kada su se strasti smirile, suci su prekinuli susret.

Kopirati
Drag cursor here to close