Neozbiljnost Saveza

Deset dana prije finala nije poznato gdje se igra završnica rukometnog Kupa BiH

Sport / Rukomet | 11. 05. 2016. u 10:30 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema kalendaru natjecanja Rukometnog saveza BiH, do završnice Kupa BiH za rukometašice ostalo je deset dana, a još se ne zna tko će biti domaćin turnira.

Na Final Four plasirale su se ekipe Gruda Autoherca, Jedinstva iz Tuzle, Bihaća i Izviđača iz Ljubuškog. Koliko je poznato, kandidaturu za domaćinstvo poslali su Jedinstvo i Bihać.

''Jučer smo bili u RSBiH da vidimo što je s našom kandidaturom. Iako je natječaj za domaćina turnira davno završen, još nije odlučeno gdje će se igrati završnica Kupa. Organizatori imaju stanovite financijske i tehničke obaveze i već sada je izvjesno da će, tko god bude domaćin, doći u cajtnot. A da ne govorimo o kratkom vremenu za sklapanju ugovora o reklamiranju i osiguranju nemalih troškova cjelokupne organizacije'', izjavio je za Fenu Elmir Grabčanović, direktor tuzlanskog Jedinstva.

U ovom klubu za sada su preliminarno dobili suglasnost Gradske uprave Tuzla jedino za pokrivanje troškova dvorane Mejdan, što je tek deseti dio ukupno planiranih troškova, ukoliko dobiju organizaciju Final foura.

''Ništa nam u Savezu nisu rekli ni kada će donijeti odluku o domaćinima u obje konkurencije, ni hoće li biti TV prijenosa, a ni kakva su prava organizatora u pogledu samostalnosti prilikom sklapanja reklamnih i sponzorskih ugovora'', kaže Grabčanović.

Kopirati
Drag cursor here to close