Rukomet

Červar: Utakmica je psihički zahtjevnija za Srbiju nego za nas

''Ako želimo polučiti dobar rezultat moramo iznimno dobro igrati povrh toga došli smo dosta nekompletni'', rekao je hrvatski izbornik.
Sport / Rukomet | 10. 04. 2019. u 16:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik Lino Červar i Domagoj Duvnjak izašli su ispred novinara u Beogradu uoči kvalifikacijskog ogleda protiv Srbije koji je na rasporedu ovoga četvrtka od 18 sati u Stark Areni. Prvi je dobio riječ hrvatski izbornik.

''Nije nam svejedno i lako igrati s reprezentacijom Srbije koju poštujem. Od trenera Nenada Peruničića nadalje. Sjećam se Peruničića vrlo dobro kao igrača. Kao što je bio kao igrač takav se pokazao i kao trener. Imao je hrabrosti dati priliku mladim igračima, te se odreći možda i jačih imena. Znao sam to raditi u svojoj karijeri i znam da je to težak momenat, ali hrabrost se isplati'', započeo je Červar, javlja Hina.

''Točno je da smo na papiru favoriti, ali kvalifikacije nikada to nisu potvrdile. To su posebne utakmice, s posebnim nabojem. Ako želimo polučiti dobar rezultat moramo iznimno dobro igrati povrh toga došli smo dosta nekompletni. Nedostaje nam nekoliko bitnih igrača, ali svaki trener mora znati da su igrači s kojima raspolaže najbolji. Poštujem moje reprezentativce i mi ćemo se pokušati oduprijeti znajući da će utakmica biti vrlo složena iako možda psihički malo zahtjevnija za našega domaćina. Svjesni smo značaja utakmice. Želim da sve protekne u korektno, a da pobjedi bolji'', dodao je Červar.

''Očekujem zanimljivu utakmicu. Kao što znate imamo problema s ozljedama, imamo podmlađenu repku, ali kvaliteta nije upitna. Nadam se da ćemo to pokazati na terenu. Čeka nas ozbiljan protivnik i prava atmosfera u dvorani. I oni su podmladili ekipu tako da će biti zanimljiva utakmica. Nadam se pozitivnom ishodu'', nadovezao se Domagoj Duvnjak.

Kopirati
Drag cursor here to close