Novi trener

Červar se vratio na klupu PPD Zagreba

Červar je najavio novi projekt koji podrazumijeva oslanjanje na domaće rukometaše.
Sport / Rukomet | 02. 07. 2018. u 14:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rukometni klub PPD Zagreb predstavio je Linu Červara kao novog trenera prve ekipe, a on je najavio velike promjene u radu kluba za iduću sezonu. 

"Zagreb ima svoju prošlost, sadašnjost, budućnost, to je okosnica reprezentacije. Ovo zlato s Mediteranskih igara u Španjolskoj ostvarila je reprezentacija čija polovica dolazi iz Zagreba", rekao je na predstavljanju Červar koji je kao izbornik s reprezentacijom Hrvatske na Mediteranskim igrama u nedjelju osvojio zlatnu medalju, javila je Hina. 

Červar je najavio novi projekt koji podrazumijeva oslanjanje na domaće rukometaše. 

"Radeći s našom djecom, radit ćemo na proizvodnji naših novih prvaka, vodit ćemo brigu o razvoju kompetencije naše djece. Sport osim razvoja kompetitivnih vještina, ne samo da odgaja djecu nego i osnažuje karakter čovjeka, tako da se naša djeca mogu suočiti s problemima koje donosi život. Da bi bio vrhunski sportaš, moraš biti vrhunski čovjek, na tome ćemo raditi", kazao je Červar pojašnjavajući novu viziju kluba. 

U novu sezonu Zagreb će ući bez velikih imena. 

"Kada bismo analizirali Zagreb od prošle godine i ovaj sada Zagreb, vidi se da sada nema perjanica, nema braće Valčić, Vorija, Pavlovića, Markovića, Miklovčića... Kada bi se gledao roster koji imamo za narednu sezonu, mogli bismo reći da imamo odličan alibi da ne pobijedimo niti jednog suparnika", istaknuo je Červar. 

No, dodao je kako želi Zagreb koji će nadvladati jačeg i bogatijeg protivnika. 

"Odlična poruka je došla iz Španjolske, s Mediteranskih igara - može se pobijediti prvaka Europe i Sloveniju koja je bila treća na zadnjem Europskom prvenstvu, može se dobiti kompletan Tunis. Ništa nije nemoguće", kazao je Červar kojem je ovo treći mandat na klupi Zagrebaša (2000.-2002. i 2004.-2009.).

Kopirati
Drag cursor here to close