Egipat 2021

Červar opet rotira: Šego upada umjesto Šunjića

Hrvatska rukometna reprezentacija dobit će veliko pojačanje za Katar, na gol se vraća Marin Šego. Mate Šunjića pak ostaje s reprezentacijom u Egiptu te je i dalje na raspolaganju izborniku.
Sport / Rukomet | 18. 01. 2021. u 22:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik hrvatske muške seniorske reprezentacije Lino Červar, napravio je treću izmjenu igrača na Svjetskom prvenstvu.

U zapisnik ulazi vratar Marin Šego umjesto Mate Šunjića. Šunjić ostaje s reprezentacijom u Egiptu te je i dalje na raspolaganju izborniku.

Podsjećamo da je Marin Šego doputovao s reprezentacijom u Egipat, kao i da je tijekom boravka reprezentacije u Aleksandriji trenirao po posebnom programu.

Liječnička služba hrvatske reprezentacije, ali i sam vratar, učinili su sve da iskusni Šego što prije odjene najdraži dres te je sada spreman za nastup na svjetskoj smotri.

Červar je prvo zbog ozljede prvo morao mijenjati Luku Cindrića, umjesto kojeg je upao 34-godišni debitant Janko Kević. Izbornik je nakon toga ubacio Halila Jaganjca umjesto Marina Šipića.

Podsjećamo, utakmica između Hrvatske i Katara je u utorak u 18 sati.

Bit će to odlučujuća utakmica skupine C. Katar vodi s četiri boda, dok je Hrvatska druga s tri. Pobjednik te utakmice osigurat će prvo mjesto u skupini i time lakši put prema četvrtfinalu.

Kopirati
Drag cursor here to close