Odmor u Mostaru

Ćamila Mičijević: U Mostaru ima negativnih komentara jer sam izabrala Hrvatsku

''Nastojim se ne osvrtati na negativne komentare, pozitivu stavljam u prvi plan'', rekla je Ćamila
Sport / Rukomet | 13. 01. 2021. u 08:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ćamila Mičijević javila se uoči liječničkog pregleda koljena kojeg je ozlijedila u nedjeljnoj utakmici Lige prvakinja s Rostovom.

''Još uvijek me malo boli, zateže, ali nisam previše zabrinuta i neću previše dramiti. Kad je moje koljeno u pitanju, volim samu sebe zvati 'drama queen'. Trpim i puno veće bolove u drugim dijelovima tijela, ali kad je koljeno u pitanju, ne volim ni najmanju bol. Koljeno mi je malo prošetalo na utakmici, nadajmo se da nije ništa ozbiljna'', rekla je vanjska igračica Metza i hrvatske reprezentacije za Sportske novosti.

Zadovoljstvo

Dok je igrala za mađarski Dunaujvaros, doživjela je dvije uzastopne teške ozljede koljena pa sad 'puše i na hladno'. Kraj utakmice ipak je dočekala nasmijana, sa suigračicama je proslavila važnu pobjedu.

''Bilo je zaista uzbudljivo protiv Rostova, taj susret imao je velik značaj za nas. Par dana ranije jako ružno smo u prvenstvu izgubile od Bresta (30:19), bio je to loš dan cijele ekipe, kolektivno smo podbacili. Zato smo sebi i drugima htjeli dokazati da je to bio samo ružan dan i da zaista znamo igrati rukomet. Ta pobjeda protiv Rostova nam je jako važna Metz ima visoke ciljeve. Prije svega je to osvajanje francuske lige, a onda i plasman na Final Four Lige prvakinja'', istaknula je.

Za reprezentaciju je odigrala skoro punu minutažu na Europskom prvenstvu, u klubu ipak manje vremena provoditi na terenu.

''Trenutačno sam jako zadovoljna. Nekima mi je to teško objasniti, jer se svi ne slažu s mojom malom minutažom. Međutim, mislim da napredujem jako dobro, imam odličnog trenera i isto takvu ekipu. Uvjeti su vrhunski, u Metzu vlada visoka razina profesionalizma. Igram jaku francusku ligu, a ne zaboravimo da je ovo moja debitantska sezona u Ligi prvakinja. Još uvijek se navikavam, nije lako odjednom doći i igrati jako teške utakmice svaka tri dana. Uglavnom, zadovoljna sam tretmanom. Potpisala sam ugovor na godinu plus godinu, ovih dana razgovaramo i vidjet ćemo što je najbolje rješenje za obje strane'', kazala je. 

Nije Ćamila imala previše slobodnog vremena za uživanje u europskoj bronci iz Danske.

Pozitiva

''Imala sam tek nekoliko slobodnih dana, morala sam se vratiti u Francusku zbog klupskih obveza, u siječnju smo već odigrali tri utakmice. Raspored nam je natrpan, igramo non-stop, ali skoro svakodnevno izdvojim neko vrijeme kako bih se prisjetila divnih trenutaka iz Danske'', kazala je.

Odmor je provela u Mostaru, u obiteljskom okruženju.

''Dugo već nisam bila doma, pa sam željela posvetiti što više vremena najbližima. Nažalost, u Mostaru su mišljenja o meni podijeljena. Malo više pretežu na pozitivnu stranu, ali nažalost ima i negativnih komentara zbog mog odabira reprezentacije. Ali sve je to sport, ja sam tako odlučila, i sad živim svoje najbolje rukometne dane. Nastojim se ne osvrtati na negativne komentare, pozitivu stavljam u prvi plan'', rekla je Ćamila za Sportske novosti.

Hrvatski rukometaši bili su uz Kraljice šoka na Euru, logično je očekivati 'uzvrat'.

''Bile smo oduševljene njihovom reakcijom, ne samo da su nam davali podršku, nego su i pratili utakmice i bili uz nas cijelo vrijeme. Sad je na nama red da podržimo njih na Svjetskom prvenstvu u Egiptu. Ne znam što u ovom trenutku poručiti dečkima koji imaju skoro sve medalje, ali neka znaju da ćemo biti uz njih i pratiti utakmice, naravno, koliko će svakoj od nas to dozvoljavati klupske obveze'', zaključila je Ćamila Mičijević.

Kopirati
Drag cursor here to close