Svjetsko prvenstvo u rukometu

Brazil suparnik Hrvatske u drugom krugu

U skupini I drugog kruga tako će igrati Hrvatska, Španjolska, Njemačka, Francuska, Brazil i pobjednik utakmice Island - Makedonija.
Sport / Rukomet | 17. 01. 2019. u 18:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rukometaši Brazila izborili su prolazak u drugi krug natjecanja na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj te će biti jedan od suparnika Hrvatskoj u skupini I u Koelnu, oni su u susretu posljednjeg 5. kola skupine A u Berlinu svladali Koreju sa 35-26 (18-10) čime su osigurali treće mjesto iza Francuske i Njemačke.

Brazil su do treće pobjede na SP predvodili Felipe Borges sa šest i Rudolph Hackbarth s pet golova, dok je Jeongu Kang postigao pet golova za Koreju.

U skupini I drugog kruga tako će igrati Hrvatska, Španjolska, Njemačka, Francuska, Brazil i pobjednik utakmice Island - Makedonija koja je na programu od 18:00 sati, javlja Hina.

Njemačka i Francuska prenijet će po tri boda, Brazil i pobjednik utakmice Island - Makedonija dalje idu bez ijednog boda, dok su Hrvatska i Španjolska osigurale prijenos barem dva boda te o ishodu njihove večerašnje utakmice ovisi koja će reprezentacija prenijeti maksimalna četiri boda, a u slučaju neodlučenog ishoda oba sastava će prenijeti po tri boda.

Raspored odigravanja utakmica drugog kruga bit će poznat nakon završetka posljednjih utakmica današnjeg programa.

Kopirati
Drag cursor here to close