Novo izvlačenje

Odgođen početak ženske rukometne lige, istupila dva kluba

Upravni odbor Rukometnog saveza Federacije BiH je na svojoj telefonskoj sjednici odlučio da se održi novi žrijeb za sezonu 2019./2020., te bi u tom slučaju Prva rukometna liga za žene brojala 10 klubova.
Sport / Rukomet | 20. 09. 2019. u 18:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Grudama je krajem kolovoza obavljen žrijeb Prve rukometne lige za žene i na osnovu kalendara je napravljen raspored po kolima.

Kako se navodi u priopćenju, 10. rujna iz ženske lige istupila je ekipa ŽRK 'Iskra' iz Stoca, dok je osam dana kasnije iz lige istupila ekipa ŽRK 'Neretva' iz Jablanice.

Zbog toga, Upravni odbor Rukometnog saveza Federacije BiH je na svojoj telefonskoj sjednici odlučio da se održi novi žrijeb za sezonu 2019./2020., te bi u tom slučaju Prva rukometna liga za žene brojala 10 klubova.

Novi žrijeb će biti obavljen u prostorijama RSFBiH 23. rujna u 12 sati. Komesar natjecanja će napraviti novi kalendar natjecanja i isti dostaviti svim klubovima sudionicima. Odigravanje prvog kola bilo je planirano za 21./22. rujna, međutim zbog novonastale situacije, prvo kolo je prolongirano za 28./29. rujan.

Kopirati
Drag cursor here to close