6. kolo

Druga pobjeda Lokosica

Kod Lokomotive treba istaći izvanredne obrane vratarke Adele Šoše s 15 obrana koja je u mnogome doprinijela pozitivnom rezultatu Lokosica kao i igračice Lejla Karamustafić s postignutih 8 pogodaka
Sport / Rukomet | 02. 11. 2019. u 19:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gledatelji utakmica 6. kola Prve lige FBiH za žene u rukometu između ekipa RK 'Lokomotiva' i ŽRK 'Bihać' su dva ravnopravna protivnika vidjeli samo u prvih desetak minuta, kada Lokosice preko Azre Letić prelaze u vodstvo 5:4 i sve do kraja susreta ne ispuštaju prednost koja se stalno povećavala, tako da prvo poluvrijeme završava rezultatom 14:9 u korist Lokomotive.

U 42. min visoko vodstvo Lokomotive od +8 golova (22:14) nakon čega Lokosice prave par pogrešaka te gošće prave seriju 5:0.

U 49. minuti time-out uzima domaća ekipa nakon čega Lokomotiva ponovo se vraća u svoj kolosijek vodi 5 razlike da bi gošće u posljednjoj sekundi smanjile na 4 razlike i rezultat glasi 28:24 u korist Lokomotive.

Foto: Bljesak.info / RK Lokomotiva - ŽRK Bihać
Foto: Bljesak.info / RK Lokomotiva - ŽRK Bihać
Foto: Bljesak.info / RK Lokomotiva - ŽRK Bihać
Foto: Bljesak.info / RK Lokomotiva - ŽRK Bihać

Kod Lokomotive treba istaći izvanredne obrane vratarke Adele Šoše s 15 obrana koja je u mnogome doprinijela pozitivnom rezultatu Lokosica kao i igračice Lejla Karamustafić s postignutih 8 pogodaka, Azre Letić s 5 te Amile Zečić i Lajle Rahimić s po 4 gola.

Kod gostujućih igračica treba istaći vrataricu Nađa Memagić s 8 obrana te igračice Azra Hafurić i Emina Halilagić s po 6 pogodaka.

Kopirati
Drag cursor here to close