Zrinjski spremno čeka

Borba za Premijer ligu: Pada li Krajina u Mostaru?

Ekipu Zrinjskog s klupe vodi mlada Marijana Arapović koja je svjesna činjenice kako ovakvu utakmicu njene igračice još nisu igrale.
Sport / Rukomet | 11. 04. 2019. u 09:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski dočekuje Krajinu iz Cazina u susretu koji će dati odgovor na pitanje koja će od ove dvije ekipe sljedeće sezone igrati u društvu najboljih. Rukometašice Krajine u ovaj dvoboj ulaze sa šest bodova prednosti i utakmicom više od Zrinjskog, ali ovdje treba uzeti u obzir činjenicu da su domaće igračice već upisale tri boda protiv Iskre (koja je istupila). To znači da je razlika između direktnih konkurenata ustvari tri boda. Kalkulacija nema u Mostaru pada odluka. 

Ekipu Zrinjskog s klupe vodi mlada Marijana Arapović koja je svjesna činjenice kako ovakvu utakmicu njene igračice još nisu igrale.

"Čeka nas teška utakmica, dvoboj dvije ekipe koje pretendiraju na Premijer ligu. Gošće imaju tri boda prednosti, pa odluka pada u Mostaru. Mi imamo jedan cilj, a to je da odigramo rukometnu utakmicu najbolje što znamo. Igramo protiv jednog izuzetno kvalitetnog protivnika koji je u dosadašnjem dijelu sezone i sigurno je da i one dolaze u Mostar po pobjedu", naglašava Marijana za Bljesak.info te dodaje.

''Naravno, imamo dosta mladih igračica koje do sada nisu igrale ovakvu utakmicu i svjesni smo tog pritiska, ali nekako probamo da igračice isključimo iz svega toga. Pokušavamo se okrenuti samo treninzima, pokušavamo se maksimalno fokusirati na igru, protivnika, koliko je to moguće. Čitavu sezonu smo čekali ovu utakmicu i vjerujem da ćemo uspjeti''.

Što može presuditi u subotnjem dvoboju?

''Mi imamo jednu ogromnu volju, želju za dokazivanjem, za pobjedom. Pored toga igramo na domaćem terenu, vjerujemo da bi uz pravu podršku s tribina i to mogao biti jedan od presudnih detalja u ovom susretu. Jesmo mlada ekipa, ali par iskusnih igračica koje bi također mogle biti prevaga'', dodala je Marijana Arapović.

Utakmica između Zrinjskog i Krajine igra se u subotu s početkom u 19:00 sati u mostarskoj dvorani Bijeli Brijeg.

Kopirati
Drag cursor here to close