Šahisti

Zvonimir Karlović iz Čapljine šahovski prvak Sveučilišta u Mostaru

Drugo mjesto je pripalo Dariu Sesaru sa Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike, a trećeplasirani je bio Ivan Duvnjak
Sport / Ostali sportovi | 21. 12. 2018. u 16:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru održan je drugi po redu turnir u šahu. Turnir je održan u u prostorijama Studentskog centra Mostar.

Branitelj titule je uspio osvojiti i ovaj turnir. Tako je Zvonimir Karlović sa Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike, nakon prvog mjesta u šahu Sveučilišta u Mostaru na turniru održanom prošle godine, kao i prvog mjesta na studentskoj Balkanijadi u Tuzli, osvojio prvo mjesto sa osvojenih 6.5 bodova.

Drugo mjesto je pripalo Dariu Sesaru sa Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike, a trećeplasirani je bio Ivan Duvnjak sa Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti. U konkurenciji za prvo mjesto borilo se 15 studenata.

Igrano je po švicarskom sustavu od 7 kola uz tempo igre 10 minuta po igraču naravno uz pravila Svjetske šahovske organizacije (FIDE - World Chess Federation). Koordinator i sudac ovog turnira bio je Jure Matijević. Pomoć pri organizaciji turnira pružio je Šahovski savez Herceg-Bosne.

Kopirati
Drag cursor here to close