ATP Finals

Zverev zbog mobitela kršio pravila u Londonu

Ono što je privuklo pažnju ljubitelja tenisa i onih koju su pratili nastupe Zvereva u Londonu, jeste njegovo korištenje mobitela za vrijeme mečeva. Međutim, problem leži u činjenici da je to pravilima zabranjeno.
Sport / Ostali sportovi | 14. 11. 2019. u 15:19 Feđa Ibrulj | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Saša Zverev je na startu završnog turnira odigrao odličan meč protiv Rafaela Nadala. Nadal je uhvatio šest gemova. Dva dana kasnije, Zverev je bio neprepoznatljiv, u meču s Tsitsipasom nije imao šanse. Tek jednu jedinu break loptu koju nije iskoristio.

Međutim, ono što je privuklo pažnju ljubitelja tenisa i onih koju su pratili nastupe Zvereva u Londonu, jeste njegovo korištenje mobitela za vrijeme mečeva. Ako se to može nazvati korištenjem. Međutim, problem leži u činjenici da je to pravilima zabranjeno.

''Moj telefon? On je bio u svlačionici. Uvijek ga ostavim tamo. Ne znam što su ljudi vidjeli, ali to definitivno nije bio telefon. Možda flašica vode, prazna'', pravdao se Zverev.

Kamere ipak pokazuju ipak nešto drugo. I to je napravio u oba meča. I tijekom dvoboja s Rafaelom Nadalom, pa onda i protiv Stefanosa Tsitsipasa.

U meču s Grkom je na pauzi između trećeg i četvrtog gema u jednom trenutku kratko pogledao u mobitel, glumeći pred sucem da nešto traži između reketa. Ostaje pitanje, zbog čega je Saši bio potreban mobitel.

Kopirati
Drag cursor here to close