Premijer Futsal liga BiH

Zrinjski velikim preokretom slavio u derbiju

Nakon ove pobjede Zrinjski na vrhu ljestvice ima 15 bodova, dva više od gradskog rivala, aktualnog prvaka Mostar SG-a, dok je Salines sada treći s 11 bodova.
Sport / Ostali sportovi | 18. 11. 2018. u 22:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon šestog kola nema neporaženih ekipa u Premijer Futsal ligi BiH. Nakon dva vezana remija, ekipa Salinesa je doživjela i prvi poraz.

U derbiju kola, Zrinjski je nakon velikog preokreta u nevjerojatnoj završnici stigao do pobjede 6:4. Susret prvo i drugoplasirane ekipe na tabeli do ovog kola je opravdao status derbija.

Gosti su na otvaranju imali veliku priliku preko Ramića, a njegov promašaj na drugoj strani je kaznio Šunjić. Većim dijelom utakmice, očekivano gosti su igrali s golmanom Milanovićem u fazi napada, ali nisu uspjeli svladati Dujmovića.  Četiri puta je šutirao Milanović, Srđan Ivanković pogodio i stativu, ali je Zrinjski držao minimalnu prednost. Ipak tri sekunde prije kraja prvog poluvremena Marinković postiže gol za izjednačenje.

U nastavku puno uzbuđenja. Prvo je Suton zabio na dodavanje Raguža, ali su gosti brzo uzvratili preko Ramića. Taj gol kao da je dodatna krila igračima Salinesa koji prvo efektnim golom Srđana Ivankovića stižu prvo do vodstva 2:3, a onda Isanović podiže prednost Tuzlaka na 2:4.

Odmah nakon primljenog gola domaći povlače golmana, ulogu igrača golmana preuzima Raguž što se isplatilo Zrinjskom.Bošković postiže dva gola i u 37.minuti Zrinjski ima 4:4, ali ni tu nije kraj uzbuđenjima. Zelenika na minutu i 45 sekundi prije kraja donosi prednosti domaćoj ekipi, a pobjedu ovjerava drugim golom Šunjić.

Nakon ove pobjede Zrinjski na vrhu ljestvice ima 15 bodova, dva više od gradskog rivala, aktualnog prvaka Mostar SG-a, dok je Salines sada treći s 11 bodova.

Kopirati
Drag cursor here to close