Tri važna boda

Zrinjski se 'vadi' na Leotaru

"Uz sav respekt koji imamo prema Leotaru, naše ambicije su 3 boda. Pozivam i sve naše navijače da nam budu podrška, kako bi došli do 3 jako važna boda", dodao je Drežnjak.
Sport / Ostali sportovi | 09. 02. 2019. u 15:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HFC Zrinjski se nakon teškog poraza na gostovanju kod Seljaka iz Livna mora 'vaditi' na domaćem terenu. Mostarci su na toj utakmici bili neprepoznatljivi, potpuno su zakazali. 

Zrinjski već u nedjelju igra novi prvenstveni susret, od 20 sati dočekat će momčad Leotara.

"Napravili smo analizu svega što se dogodilo u Livnu. Neke stvari vezane za momčad i loš pristup u Livnu ćemo riješiti u krugu naše svlačionice. Poraz kao poraz u sportu je sasvim normalna pojava. Veći je problem način na koji smo ga doživjeli. Moramo prihvatiti odgovornost za neuspjeh i našim se navijačima i svima koji vjeruju u momčad moramo odužiti na parketu", priopćili su iz mostarskog kluba.

Ipak, kod Plemića je uslijedilo veliko povećanje morala nakon što je postalo jasno kako će Zrinjski u nedjelju moći konačno računati na usloge Ivana Drežnjaka, kapetana momčadi i jednog od najvažnijih igrača.

On je dugo vremena bio izvan stroja nakon neugodne prometne nesreće. U nedjelju bi ponovno trebao imati svoju minutažu.

"Najvažnije mi je od svega kako sam potpuno spreman za treninge. Što se tiče utakmica, mislim kako će vrlo brzo sve doći na svoje. Uz pravi program tempirati ćemo formu da budem onaj pravi kad je najvažnije, a to je doigravanje", kazao je Drežnjak, koji u ovom trenutku teško može kazati za koliko će minuta igre biti u potpunosti spreman.

"Moja prva utakmica nakon dugog oporavka bi trebala biti upravo protiv Leotara. Uz sav respekt koji imamo prema Leotaru, naše ambicije su 3 boda. Pozivam i sve naše navijače da nam budu podrška, kako bi došli do 3 jako važna boda", dodao je Drežnjak.

Kopirati
Drag cursor here to close