Uneredili teren

Zbog galebova i njihovog izmeta na terenu do tri ujutro

Galebovi su izmetom uneredili teren te su Kont i Muguruza izašle na teren pola sata poslije ponoći što je najkasniji početak jednog meča na Australian Openu ikada.
Sport / Ostali sportovi | 17. 01. 2019. u 19:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I to je moguće na Australian Openu. Dugi mečevi, pa malo kiše, pa malo problema s galebovima. Organizatori prvog Grand Slam turnira su zbog dugog meča Zvereva i Chardyja u jednom trenutku planirali naredni, onaj između Johanna Konte i Garbine Muguruze prebaciti s Margaret Court Arene na teren broj tri, ali su morali odustati.

Krivci su galebovi koji su svojim izmetom uneredili teren kojeg bilo nemoguće očistiti. Jednostavno u kasne sate nije bilo dovoljno osoblja da se izmet očisti. Tako su Konta i Muguruza izašle na teren pola sata poslije ponoći što je najkasniji početak jednog meča na Australian Openu ikada. I to nije sve. Britanka i Španjolka su na terenu ostale dva sata i 49 minuta, pa je meč završio u tri sata i 15 minuta ujutro.

"Ne mogu vjerovati da nas ljudi gledaju, sada je 3:15. Ja idem na doručak", rekla je nakon meča Muguruza koja je slavila 6:4, 6:7(3), 7:5. Ipak ovo nije najkasniji završetak meča na Australian Openu. Lleyton Hewitt i Marcos Baghdatis su 2008.godine na terenu ostali do četiri sata i 33 minute ujutro.

Kopirati
Drag cursor here to close