Novi upisi u tijeku

Završen još jedan ciklus obuke neplivača u APK Zrinjski

Cilj obuke je navikavanje djece na vodu, te slobodno i bez straha kretanje i uživanje u vodenom mediju.
Sport / Ostali sportovi | 21. 04. 2018. u 17:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Akademskom plivačkom klubu Zrinjski uspješno je završen još jedan ciklus obuke neplivača za djecu predškolskog i mlađeg školskog uzrasta. Obuka je provođena na zatvorenom bazenu FPMOZ-a u mostarskom naselju Rodoč.

Cilj obuke je navikavanje djece na vodu, te slobodno i bez straha kretanje i uživanje u vodenom mediju. Plivanje utječe na pravilan rast i razvoj djeteta, te potiče na usvajanje pozitivnih navika i socijalizacija djeteta. Znanje plivanja predstavlja najveći doprinos sigurnosti ljudi u i na vodi i potrebno je svima bez obzira na dob, spol ili zanimanje. Nakon uspješno završene obuke mali plivači mogu preplivati vlastitom tehnikom od minimalno nekoliko metara do polovice bazena.

U programu škole plivanja Akademskog plivačkog kluba Zrinjski cilj je preplivavanje dužine bazena pravilno naučenim plivačkim tehnikama uz pomoć vodenog medija i raznih vježbi.

Upisi u programe obuke neplivača i škole plivanja su u tijeku, a početak novog ciklusa je u ponedjeljak, 23. travnja 2018. godine, u 17.00 sati.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na broj: 063/276-256.

Kopirati
Drag cursor here to close