Afirmacija najmlađih

Festival tenisa u Međugorju: Najmlađi pokazali sjajno tenisko umijeće

Prvi dan je započeo poligonom za najmlađe te crvenim tenisom u kojemu su dominirali domaći tenisači, koji su pokazali sjajno tenisko umijeće.
Sport / Ostali sportovi | 12. 04. 2021. u 10:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sport centar Međugorje proteklog je vikenda bio domaćin tradicionalne manifestacije Festival tenisa.

Organizator, Tenis klub ''Međugorje'', i ovaj put se iskazao kao vrhunski domaćin i organizator sportskog događaja koja ima za cilj promociju i afirmaciju najmlađih tenisača.

Prvi dan je započeo poligonom za najmlađe te crvenim tenisom u kojemu su dominirali domaći tenisači, koji su pokazali sjajno tenisko umijeće. Titulu najboljeg je odnio Petar Dodig koji je u finalu pobijedio klupskog kolegu Nou Vučića 10:6. Trećeplasirani su bili Barbara Pehar i Ivan Martinović.

U kategoriji narančastog tenisa, prvo mjesto je osvojio Kan Ahić koji je u finalu bilo bolji od Pere Čelana 4:3. Treća mjesta su osvojili Mirko Bleko i Petar Dodig.

U utješnom turniru, prvo mjesto je pripalo Antunu Zovki koji je u fnalu 10:6 pobijedio Davida Kvesića, a trećeplasirani su bili Luka Brekalo i Noa Vučić.

U ženskoj konkurenciji, titulu najbolje je odnijela Lucija Zovko pobijedivši u finalu Luciju Martinović 4:1. Treća mjesta su osvojile Sara Primorac i Natalija Sulaver.
Kod djevojčica, u utješnom turniru prvoplasirana je bila Lea Zovko koja je finalu pobijedila 10:6 Miu Marinčić, dok su trećeplasirane Gabrijela Šušak i Franciska Vučić.

Drugoga dana održan je turnir u zelenom tenisu. Titulu najboljega je odnio Jure Ćorić pobijedivši Kana Ahića 4:0. Utješni turnir je osvojio Petar Kuliš pobijedivši Gabrijela Zovku 4:3. Kod djevojčica, turnir je osvojila Amajla Kadrić svladavši u finalu Majru Grozdra 4:1.

Prvo mjesto u utješnom osvojila je Mladenka Bulić koja je u finalu svladala Anteu Ivanković 4:1.

Kopirati
Drag cursor here to close