Premijer futsal liga

Za kraj godine derbi: Mostar SG čeka prvaka

Sport / Ostali sportovi | 16. 12. 2016. u 12:33 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posljednje ovogodišnje kolo Premijer lige u futsalu donosi veliki derbi između prvoplasiranog Mostar SG Staklorada i prvaka Centra.

U Mostaru će sutra definitivno biti pravi praznik za ljubitelje futsala i sigurno da će se u dvorani "Midhad Hujdur Hujka" od 18 sati, kada počinje utakmica, tražiti mjesto više.

Agilna uprava Mostar SG Staklorada na čelu sa predsjednikom Amelom Bajgorićem prije početka prvenstva kao cilj je postavila osvajanje naslova i Kupa BiH i sigurno da bi se klub približio tomu nakon pobjede nad Centrom.

“U prijelaznom roku uprava kluba vrijedno je radila na jačanju igračkog kadra te smo sa sedam novih igrača ostvarili devet pobjeda uz samo jedan poraz. Sada nam dolazi utakmica sezone u kojoj ćemo dočekati prvaka. Završna je faza prvog djela prvenstva i očekuje nas pravi spektakl, jer su obje ekipe odlične. Dočekujemo prvaka BiH i našeg predstavnika u Europi”, poručio je predsjednik kluba Amel Bajgorić

“Naš klub je trenutno spreman za ovakve utakmice za razliku od prošle sezone. Pozivam sve navijače i ljubitelje futsala da nas podrže na ovoj jako važnoj utakmici. Želimo da se ova utakmica odigra u fer i korektnoj igri na visokom nivou i sa puno golova i atraktivnih poteza”, zaključio je Bajgorić. 

Kopirati
Drag cursor here to close