Nakon plasmana u finale

Williams: Nisam očekivala ništa manje

''Iskreno, ludo je to što sam u još jednom finalu. Ali nisam očekivala ništa manje'', rekla je Williams.
Sport / Ostali sportovi | 06. 09. 2019. u 12:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon trijumfa u tri seta protiv mlade Catty McNally Serena je dala obećanje kako će igrati u nastavku turnira puno bolje. I obećanje je barem do finala ispunila.

Kroz sljedeća četiri susreta je izgubila 17 gemova.

U četvrtfinalu je posao protiv Kineskinje Wang završila u jednom školskom satu. U polufinalu je na terenu ostala 71 minutu. Elina Svitolina je uhvatila četiri gema, Serena ja upisala 101. pobjedu na US Openu čime se na vrhu vječne liste izjednačila s Chris Evert.

Šest puta je Serena osvajala US Open, prvi naslov je uzela prije dvadeset godina. Ovo će joj biti deseto finale.

''Iskreno, ludo je to što sam u još jednom finalu. Ali nisam očekivala ništa manje. Sigurno je da će bez obzira na moje iskustvo, pritisak i dalje biti veliki. Ono što mogu reći jeste da igram bolje i da sam spremnija nego što je to bio slučaj na Wimbledonu. O tome što se događalo na posljednja tri velika finala ne želim previše razmišljati'', rekla je Serena aludirajući na činjenicu da je na Grand Slam turnirima izgubila tri finala zaredom, dva Wimbledona i jedan US Opena.

Tri finala u kojima je propustila priliku da se izjednači s Margaret Court koja ima 24 Grand Slam naslova.

''Pogledajte koliko igračica je igralo u mom razdoblju, kakvih igračica, kada tako gledam onda izgleda pomalo nevjerojatno koliko sam osvojila titula. Lov na rekord nije jedini moj prioritet. Jer da sam to napravila prošle godine ili na Wimbledonu ove, svakako bih nastavila igrati'', dodala je.

Kopirati
Drag cursor here to close