Poraz u finalu US Opena

Williams: Moja utjeha, nisam igrala najbolji tenis

Bez obzira na činjenicu da još uvijek igra vrhunski tenis, Serena ima 37 godina, njene protivnice su ipak nešto mlađe.
Sport / Ostali sportovi | 08. 09. 2019. u 14:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

24. To je broj gemova koliko je osvojila Serena Williams u posljednja četiri Grand Slam finala. Posljednja četiri zaredom koja je izgubila.

Počelo je sa Angelique Kerber prošle godine na Wimbledonu, nastavilo s Naomi Osakom u New Yorku, pa se onda godine repriziralo na Wimbledonu (Halep) i US Openu (Andreescu).

Niti u jednom meču Serena nije uspjela osvojiti set. Bez obzira na činjenicu da još uvijek igra vrhunski tenis, Serena ima 37 godina, njene protivnice su ipak nešto mlađe.

''Kada sam gubila u drugom setu sa 5:2 pomislila sam, ovo je užasno, moraš da igraš bolje. Jednostavno nisam mogla tek tako da se predam. Naravno da na kraju nisam sretna, ali iskreno, nisam igrala svoj najbolji tenis u finalu, mogla sam bolje. To je jedina utjeha koju imam u svemu ovome. Kada budem gledala na sve ovo za nekih dvadeset godina moći ću reći kako nije bilo loše, ali teško je u ovom momentu reći sebi da sam bila dobra, kada ne vjerujem da jesam. Vjerujem da sam mogla biti makar malo više Serena u ovom finalu. Moram pronaći način da budem bolja Grand Slam finalima'', pričala je na presici nakon utakmice Serena Williams koja očito ne odustaje od lova na Margaret Court koja ima 24 Grand Slam titule.

''Nisam uopće opterećena time da jurim neke rekorde. Ono što pokušavam je da osvojim prvi naredni Grand Slam turnir. Naravno da sve ovo frustrira, ali ne treba zaboraviti da sam ja još uvijek tu. I dalje radim ono što mogu da radim. Moram pronaći pravu Serenu u finalima. Iskreno mislim da se prava Serena nije pojavila na terenu u finalima na posljednja četiri turnira'', dodala je.

Kopirati
Drag cursor here to close